Op zaterdag 2 februari wordt er een nieuw evenement gelanceerd in ons goei Klompengat. De Bleravond heet voortaan “ Ameezing Klompengat “ !

Een avond vol meezingplezier van de Beste (Bestse) carnavals- en feestliedjes. We vieren deze avond op 2 februari in het Tejaterke, met medewerking van een aantal ludieke koren, een leuke presentator en de bekende Bestse Feest-dj Staal. Laagdrempelig, zodat iedereen die wil kan meezingen, ook omdat vals zingen niet uitmaakt. Je moet gewoonweg wel meezingen! Aanstekelijk, vrolijk, gek, ludiek en bovenal gezellig!

Voor de verenigingen, groepen, oud- deelnemers van de Bleravond en individuen is er een wedstrijdelement in gebracht, om de strijd om het Beste carnavalslied van Best in ere te houden.

De bedoeling van dit wedstrijdelement is dat iedere deelnemer of groep een eigen tekst maakt op een bestaand carnavals- of feestliedje. Deze tekst moet natuurlijk goed mee te zingen zijn en met het Klompengat te maken hebben. Een tekst waarvan iedereen weet waar deze over gaat. Het winnende lied daarna gepromoot tijdens andere carnavaleske activiteiten in het Klompengat. En natuurlijk verdient de winnaar de eeuwige roem tijdens carnaval 2019…

Dus aan alle individuele, verenigingen en groepen de uitnodigen snel aan te melden via commissieameezing@klompengat.nl . Verder info volgt dan uiteraard snel.

Wil je liever gewoon meezingen met onze Ameezing meezingliedjes? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op zaterdag 2 februari 2019 in Het Tejaterke. We starten om 20.00 uur. Let wel: de avond is interactief! Zorg dus dat de kelen goed zijn gesmeerd!

Datum: zaterdag 2 februari

Locatie: ’t Tejaterke

Aanvang: 20.00

Entree: Gratis

Organizer