’t Skôn Hokesbal in het Hof van Solms in Oirschot op vrijdag avond 1 maart 2019. Aanvang 20:30u Gratis entree.

CARNAVAL IN OIRSCHOT

’t Skôn Hofkesbal 5e editie ( initiatief Proms van Solms ).

Het organisatieteam van de Proms van Solms dat vorig jaar met groot succes de 5e editie van een kapellenfestival op de kaart zette op carnavalszondag, en ’t Skôn Hofkes bal op de vrijdag avond werd vanuit diverse hoeken gevraagd om weer na te denken over een feestelijke invulling op de carnavalsdagen.

Er is dus besloten om beide evenementen weer te gaan organiseren.

Onder de vlag van de Proms van Solms is er naast het Kapellenfestival op zondag een tweede programma op vrijdag onder de naam ’t Skôn Hofkesbal. “Het traditionele hossen en zwieren moet terug komen en daar maken we ons sterk voor , aldus het organisatieteam. “Hiermee richten we ons niet direct op de jeugd, die toch een voorkeur hebben voor een andere muziekstijl”.

De ingrediënten van ‘t Skôn Hofkesbal zijn eenvoudig; De Redtband brengt de boel op stoom, diverse live optredens van vertolkers van carnavalsnummers uit Skôn Orre Gat houden de boel op temperatuur en DJ Aart van de Wouw brengt met zijn klassieke carnavalskrakers de boel verder op smaak.
Direct na de sleuteloverdracht aan de stadspins zijn alle carnavalsvierders welkom in Het Hof van Solms aan de
Koestraat in Oirschot.

De entree is gratis.

Ook hier geldt dus ;” Ben de nie gewist dan hedde wa gemist”

 

Zie ook op FB https://www.facebook.com/events/298817414287096/

 

’t Skôn Hofkes is een initiatief van: Marco Egging – William Deenen – Arno van de Schoot – Mark Notten – Corné van de Akker