Vrolijke familievoorstelling voor 6+ door onze jongerengroep.
De Blote Billen van de Koning is een klassiek sprookje in geheel nieuw en vrolijk jasje met een ludiek decor en doldwaze personages van allerlei pluimage. We spelen op zaterdagavond 26 en zondagiddag 27 januari 2019. Kaarten voor kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Voor 12+ betaal je 7.50 euro.

Als koning heb je alles wat je hartje begeert zou je denken. Toch is dat bij deze koning niet het geval. Hij verschijnt maar niet in de roddelblaadjes, heeft een buikje en lang niet zo’n smeuïg leven als hij zou willen. Zonder spetterende garderobe is dat natuurlijk ook niet gek, DUH!

De hofdames, lakeien en de moeder van de koning zijn het gezeur van de majesteit meer dan beu. Maar dan op een dag bedenkt de koning himself dat hij een bal gaat organiseren waarbij hij alle vorsten uit de omgeving jaloers zal maken. En dan komen er ook nog eens spontaan drie kleermakers om de hoek kijken om een speciale outfit voor hem te maken. Bijna te mooi om waar te zijn zou je denken?! Kom zelf kijken hoe dit te gekke verhaal afloopt.

De Blote Billen van de Koning is een klassiek sprookje in geheel nieuw en vrolijk jasje. Een eigentijdse familievoorstelling met hoepelrokken, ludieke decor vondsten en doldwaze personages van allerlei pluimage. Een vrolijke en spectaculaire productie, waarin weer veel gelachen kan worden!