🎆 New year, new me! 🎆

Ging het jaar snel voorbij, of juist heel langzaam? Dat maakt vanavond allemaal niets meer uit! De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine zorgt ervoor dat iedereen in één gruwelijk party moment zit tijdens het eerste feestje van 2019. Reis heen en weer van de 00’s tot de 70’s. Terugkijken mag, vooruit-dromen moet, maar stilstaan is onmogelijk. Het nu al epische nieuwe jaar brandt vannacht los in twee zalen met duizelingwekkende muzikale tijdreizen onder leiding van Superstijl en Vinyl Feestje.

In de grote zaal gaat de tijdmachine onder leiding van Superstijl terug in de tijd. Maar jij bent natuurlijk degene die de tijdmachine bedient. En dat doe je door simpelweg te stemmen op een decennium en een muziekstijl. Elk kwartier start een verse ronde met nieuwe stijlen. Een grote teller houdt bij welke stijl de meeste stemmen heeft en hoe lang het nog duurt voordat die begint. Wordt het 80’s Hiphop, 50’s Rock ’n Roll, of 90’s House? Jij bent aan de macht!

In de kleine zaal draait Vinyl Feestje aan de knoppen. Blader tussen de 7-inch plaatjes op zoek naar parels van Michael Jackson, Donna Summer, The Kinks, Beach Boys, Stevie Wonder, The Supremes, Cindy Lauper en nog zo veel meer. Kies. Geef. Swing!

 

Locatie: Effenaar, Eindhoven

Tijd: Vanaf 00.30 (1Januari 2019)

Tickets: €22,50  via https://www.ticketmaster.nl/