Dames en heren, Paloina zal ook in 2019 de voorstelling Grenzeloze Liefde blijven uitvoeren. Op verzoek van bezoekers zal de aankomende editie van Grenzeloze Liefde in het zuiden van het land opgevoerd worden.

Dat betekent dat we op 20 januari zullen afreizen naar Best, Noord-Brabant om liefhebbers van folklore uit het zuiden letterlijk en figuurlijk tegemoet te komen. Deze editie is dus ideaal voor bewoners van Noord-Brabant maar ook meer dan geschikt voor volksdansers uit Limburg, België en verdere omstreken.

Wat u precies kan verwachten van Paloina? In Grenzeloze Liefde nemen de dansers en muzikanten van Paloina u mee naar een andere wereld; een wereld vol dansante liefde! Liefde bestaat in allerlei soorten en maten, houdt geen rekening met grenzen en is internationaal, universeel. De liefde voor het dansen, of het dansen voor de liefde. De liefde tussen twee mensen, of de liefde voor een gemeenschappelijke passie die een groep mensen verbindt.

In Grenzeloze Liefde gaat Paloina op zoek naar alle gezichten van de liefde; de mooie kanten, maar ook de kanten die we liever uit de weg gaan passeren de revue. De zoektocht brengt Paloina naar alle uithoeken van de wereld. Blijft de liefde uiteindelijk onbeantwoord, of wordt het toch nog een ‘happily ever after’?