🌳☀ HIDDEN GARDEN FESTIVAL = BACK ☀🌳

Met o.a. Darren Emerson, Danny Howells, Dave Seaman & Butch !

Na een uitverkochte, eerste editie in 2017 keert het Hidden Garden Festival op 18 augustus 2018 terug in het mooiste park dat Eindhoven rijk is: Het Philips de Jongh Wandelpark.

Op deze prachtige locatie kun je tegen het decor van 100 jaar oude bomen en zonovergoten zeeën van groen met je voetjes in het gras dansen op de fijnste DeepHouse, TechHouse, Techno en Progressive.

Line-Up:

Eén naam die direct in het oog springt is die van Darren Emerson, mede-oprichter en 10 jaar lang lid van de legendarische formatie “Underworld“. Samen met niemand minder dan Danny Howells en Dave Seaman vormt hij de formatie “3D” en gedrieën zullen zij garant staan voor een unieke en extra lange B2B2B sessie.

Vanuit Duitsland wordt BUTCH (DJ / Producer), o.a. resident van de Berlijnse Club Watergate, ingevlogen en van eigen bodem zijn het o.a. Benny Rodrigues en Michel de Hey (official) (B2B), Joey Daniel en Roger Martinez die op het affiche staan. Eelke Kleijn, die het festival vorig jaar afsloot, keert ook dit jaar weer terug.

EXTRA STAGE

Ook kunnen we bekend maken dat het terrein een íets andere indeling krijgt. Minstens zo intiem maar wel met een extra area waar house-liefhebbers hun hart op kunnen halen bij o.a. Wouter S.. en Chris Stussy.

Uiteraard zullen ook onze residents STVN en Lemon Aid (B2B) en Ivo Foreal niet ontbreken en lokaal talent is er in de vorm van Claudio (Suono Culture), YumYum-Music uit Roermond, KEVIN KHAN, Elroy Cyrano en Nunezz.

Zowel de Blind Bird Tickets als de Phase 1 tickets zijn inmiddels uitverkocht. Phase 2 tickets zijn voor € 29,50 (ex. Fee) verkrijgbaar via www.hiddengarden.nl.

Blind Bird Tickets: € 19,50 (SOLD OUT)
Phase 1 Tickets: € 24,50 (SOLD OUT)
Phase 2 Tickets: € 29,50

—————————————————

Hidden Garden Festival ’18
18.08.2018, Philips de Jongh Wandelpark, Eindhoven

– 3D (Darren Emerson, Danny Howells & @Dave Seaman B2B2B)
BUTCH (DJ / Producer)
Benny Rodrigues & Michel de Hey (official)
Eelke Kleijn
Joey Daniel
Wouter S.
Chris Stussy
Roger Martinez
STVN & Lemon Aid (B2B)
Ivo Foreal
Claudio
YumYum-Music
Elroy Cyrano
KEVIN KHAN
– Nunezz