GET YOUR TICKETS HERE: https://eventix.shop/dg3gxqqb
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🐍🌿🙉🙌💜💥🐢🍀🍍🍉🎪☀🎈💚
Na de eerste uitverkochte editie van Jungle Festival doen we er dit jaar een flinke schep bovenop!

Op 8 september worden de poorten opnieuw geopend!
Betreed een kleurrijke jungle vol verrassingen en vrolijkheid. 😍
Een oerwoud waar creatieve concepten centraal zullen staan, bomvol acts, verschillende muziekgenres en beleving! 🙌Ontdek de verborgen feestjes en get lost! 🌿🐍🌴

☀🌴 REWIND🎈
We spoelen terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

☀🌴 HERRIE MET GERRIE 🙉
Een showtje van de meest waanzinnige danseressen, acts, deco, confetti, co2 en andere apenstreken! Daarbij worden je oortjes flink verwend door Gerrie’s vrolijke sound: Een mix van techhouse/disco & house klassiekertjes!

☀🌴 VILLA ANANAS 🍍
Een gezellige knusse area, voorzien van een witte laag tropisch zand met een lekker cocktail in je hand! & een muzikale cocktail aan fijne platen voor je oren; van de funky tropical house en deephouse tot de beste R&B en guilty pleasures uit de afgelopen decennia!

☀🌴 DISCO SNOLLY 🔮
Tovert Jungle om tot één groot glitterimperium waar de hits 🎶 van Donna Summer, Jackson5, ABBA en Diana Ross je om je oortjes gaan vliegen! ✨Superhard meezingen en een glimlach voor oor tot oor is je discomissie op deze mooie dag! 💪

☀🌴 RGB SILENT DISCO 🎧
Ze bouwen niet 1, niet 2 maar 3 feestjes in één. Hoe dan? Met 3 dj teams waar jij tussen kunt switchen op je koptelefoon. Hoogste tijd voor party & bullshit and you’re invited!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
❤ Ijzeren man I Javalaan 149 I Eindhoven
❤ Proud partner of Trees for All 🌳🌳
❤ 18+ 🐢