De kermis in Zeelst is er van vrijdag 3 augustus tot en met dinsdag 7 augustus 2018 en staat op het parkeerterrein bij de kerk aan de Blaarthemseweg. Graag informeren wij u over een aantal belangrijke en praktische zaken. Voor meer informatie over de bereikbaarheid kunt u kijken op de pagina ‘wegafsluitingen’.

Openingstijden attracties

De kermis begint op vrijdag 3 augustus om 19.00 uur. Op zaterdag, maandag en dinsdag mag om 14.00 uur gestart worden, op zondag om 13.00 uur. De kermisattracties mogen op alle dagen tot 01.00 uur open blijven. De verkoopzaken (gebakkraam, nougat/suikerwerken en suikerspin/popcorn/notenbar) mogen op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur, op zondag en maandag tot 02.00 uur en op dinsdag tot 01.00 uur open blijven.

Sluitingstijden horeca (inpandig)

Op vrijdag en zaterdag moeten de inpandige horecagelegenheden uiterlijk om 03.00 uur sluiten, op zondag en maandag om 02.00 uur en op dinsdag om 01.00 uur.

Sluitingstijden horeca (uitpandig)

Op vrijdag en zaterdag moeten de uitpandige horecagelegenheden uiterlijk om 02.00 uur sluiten, op zondag, maandag en dinsdag om 01.00 uur.

Bewaakte fietsenstalling

Tijdens de kermis is er op de Broekweg, vanaf de verkeerslichten bij de Blaarthemseweg, een bewaakte fietsenstalling waar u tegen betaling uw fiets veilig neer kunt zetten.

Praktisch

  • Wij verzoeken de gebruikers van de verschillende parkeerterreinen vriendelijk maar dringend om vanaf maandag- of dinsdagavond de auto ergens anders te parkeren
  • De bus (lijn 14) wordt omgeleid via de Heerbaan. De kliko’s worden opgehaald op de hoek Binnenweg/Heuvel en op de hoek Binnenweg/Broekweg
  • Wij verwachten dat de wegen en het kermisterrein in de loop van woensdag 8 augustus weer vrijgegeven worden voor verkeer.

 

MAANDAG KERMIS ZEELST :
ZANGER KAFKE MET ZILST KERMIS 2018!!
Vol trots presenteert t stuupke Zanger Kafke!!
Op de maandagmiddag zet deze publiekslieveling, het hele terras gegarandeerd op zijn kop!! We gaan Springen want dit wordt onze dag!! De stuupke horeca en familiedag 2018. Kom op tijd want dat doet kafke ook. Dj Drace draait de middag en s’avonds komt niemand minder dan BONTE CARLO ambiance maken!!
ENTREE GRATIS !!

DINSDAG KERMIS ZEELST :
S T U U P K E L I V E ! !
de laatste dag vd kermis gezellig met een biertje in de hand, samen met je vrienden, luisteren naar live muziek op ons podium. In de middag genieten van de klanken van “zomaar een Bandje” en s’ avonds lekker een dansje doen op de muziek van “EXTRAWBERRY”. Het geheel wordt aan elkaar gedraaid door DJ DAVEY BEIJER. Genoeg reden dus om ook de laatste dag vd zilster kermis naar zilst te komen!! STUUPKE LIVE