Onder een verrukkelijk zonnetje wordt er in het weekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september lustig gelepeld in het Anne Frankplantsoen. Voor de derde keer versiert Lepeltje Lepeltje het plantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje; het beste recept voor een heerlijk weekend in het park!

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Leef je uit op de eigenzinnige gerechten en klassieke recepten van mobiele keukens. We werken graag samen met lokale partijen. Check hier de food line-up: www.lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/eten.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het plantsoen, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Of je nou houdt van zwoele liedjes, ritmische deuntjes of dansbare platen: voor iedere smaak wat wils! Wil jij bijdragen aan deze muzikale sfeer? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/muziek.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen is er op zaterdag en zondag een markt met mooie spullen. Er worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden. Verkoop jij mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/markt.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er ook genoeg te doen op zaterdag en zondag. Een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden je kids zoet tot 19:00u. Bekijk het kinderprogramma: lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/kinderen.

MEEWERKEN?
Lepeltje Lepeltje is altijd op zoek naar bezige bijen die zowel voor als achter de schermen hun handen uit de mouwen willen steken. Alle hulp is welkom. Van op- en afbouw of het bemannen van de kassa’s tot het beheren van de sfeer. Klinkt dit als muziek in je oren? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/meewerken.

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 14:00 – 00:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 00:00 uur
Zondag: 12:00 – 22:00 uur